26 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

VEKİL HAMZA DAĞ’DAN AÇIKLAMA GELDİ;”İLGİMİZ YOK.!”

VEKİL HAMZA DAĞ’DAN AÇIKLAMA GELDİ;”İLGİMİZ YOK.!”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı Muhammed Doğan yaptığı açıklamada Kürşat Ayvatoğlu isminde bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını söyledi.
Kastamonu Belediyesi’nde bir dönem Kültür ve Sosyal İşler ile Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerinde bulunan Kürşat Ayvatoğlu’nun sosyal medyaya düşen görüntüleri tartışmalara neden oldu. Lüks yaşamı ve araç içinde kokain çeken videonun sosyal paylaşım platformu Twitter’da hızla yayılmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın da ismi ortaya atıldı. Son yapılan MYK değişikliğinde Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirilen Dağ’ın özel kalem müdürü olduğu iddia edilen Ayvatoğlu’nun genel merkez Ar-Ge Başkanlığı’nda çalışan ekip içinde yer alan kişilerden birisi olduğu öğrenildi.
Hamza Dağ’ın uzun yıllardır yanında görev yapan en önemli isim olan Muhammed Doğan konuyla ilgili açıklama yaptı. Doğan, “Hamza Dağ’ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak’tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur” ifadelerini kullandı. @avhamzadag

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.