26 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

AĞAM BİZİMLE “ÖYLE BÖYLE DEĞİL” ÇOK GÜZEL EĞLENİİİİ….!?

YORUM SİZİN….!
Benim Şehrimde, Termik Santral İle Kazandığın “Katirilyon” Parayı Batıya Götür,”benim bir öğrencime bile burs verme, bir ağaç bile ekme, ” Sonra Başka Şehirlere Yatırım yap…! Gülelimmi ağlayalımmı…!
Ciner-Ceytaş Termik Santralı ile ilgili İddia Odur ki…!
Beni Zehirle,Dağlarımı Del, Deş Yok Et, Sonra Doğamı, İnsanımı, Sularımı Zehirle, Dünya Kadar Para Kazan, Ama Camiye Bile Allah’ın Evine Harcadığın Enerjiyi Bile Sırtından Para Kazandığın Halktan Al…! vay babam vay..!

Bu Kurnaz Zihniyet Kısmende olsa bir sayaç bizden (kampanyası gibi) gerisi sizden diye resmen dalga geçer,( aydınlatma dediğin ne tutarki?Silopi Nur Cammi aydınltması hade benden olsun diyorum) sıkıysa aydınlatma bizden gerisi senden vs tersi yap? yermi yemez. hem doğamı insanımı zehirle, para kazan gemde dalga geç.!
İnanın Bunların ALLAH korkusu bile yok diyeceğim diyemiyorum. anlayın…(!).) hasile kelam, ve maalesef yurdum insanı birileri de bu kan kusan zehir tacirlerine (Allah’ın evine bile bir aydınlatma sayacı için) Allah razı olsun der,buna sevinir halkım, yurdumun insanı…(!)

KISACA YAŞASIN AYASOFYA VS….(!)

Eee Burası Şırnak Yermisin Yemezmisin…!

İyi Uykular Halkım…..!

Böyle Başa Böyle Tarak….

Not;”Kısa keseyim dedim, Bu Şarkım pardon yazım, uzun yazı okumayı sevmeyenlere, kısa yazı sevenlere siz yurdumun insanlarına gelsin…(!)”

Dündar Sansur…..

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.