Şırnak'ta Bir İlk: Ceza İnfaz Personeli Günü'nde Denetimli Serbestlik Personeli Korta Çıktı

Şırnak'ta Bir İlk: Ceza İnfaz Personeli Günü'nde Denetimli Serbestlik Personeli Korta Çıktı
Şırnak'ta 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü etkinlikleri kapsamında bir ilke imza atıldı. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelinin katılımıyla düzenlenen tenis turnuvası, çekişmeli müsabakalara ve renkli görüntülere sahne oldu.

Şırnak'ta, 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü etkinlikleri kapsamında ceza infaz personellerinin katılımıyla tenis turnuvası düzenlendi.

rnakta-bir-ilk-ceza-infaz-personeli-gununde-denetimli-serbestlik-personeli-korta-cikti-4.jpeg

Şırnak Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce, kurum personelinin sosyal ve sportif faaliyetlere katılımını artırmak amacıyla Şırnak Üniversitesi tenis kortlarında tenis turnuvası gerçekleştirildi.

rnakta-bir-ilk-ceza-infaz-personeli-gununde-denetimli-serbestlik-personeli-korta-cikti-1.jpeg

Kentte ilk kez düzenlenen turnuvada personel, gün boyunca kıyasıya mücadele etti. Etkinlikte renkli görüntüler oluşurken, personeller hem spor yapma hem de bir araya gelme fırsatı buldu.

rnakta-bir-ilk-ceza-infaz-personeli-gununde-denetimli-serbestlik-personeli-korta-cikti-2.jpeg

Şırnak Denetimli Serbestlik Müdürü Nilay Durgun, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, 6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü dolayısıyla personelin motivasyonunu artırmak ve kurum içi birlik beraberliği güçlendirmek amacıyla turnuvayı düzenlediklerini belirtti.

rnakta-bir-ilk-ceza-infaz-personeli-gununde-denetimli-serbestlik-personeli-korta-cikti-3.jpeg

Yoğun çalışma temposu içerisinde personelin moral ve motivasyonuna katkı sunmayı hedeflediklerini ifade eden Durgun, turnuvaya katılan ve organizasyonda emeği bulunan personele teşekkür etti.

rnakta-bir-ilk-ceza-infaz-personeli-gununde-denetimli-serbestlik-personeli-korta-cikti-5.jpeg

Turnuva sonunda dereceye giren personele ödülleri verildi. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi, müzik dinletisi ve moral gecesi programıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.