26 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

VALİDEN ÇALIŞKAN BELDESİ’NDE OKULLARI ZİYARET ETTİ

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, SİLOPİ İLÇESİ VE ÇALIŞKAN BELDESİ’NDE OKULLARI ZİYARET ETTİ

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, İlimiz Silopi ilçesi Çalışkan Beldesi Şehit Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokulu ile Silopi Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kız Öğrenci Pansiyonunu ziyaret etti.

Vali Pehlivan’ı Şehit Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokuluna gelişinde; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal, Okul Müdürü Hüseyin Uslu karşıladı.

Okul içerisinde incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uysal’dan Şehit Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokulu ve Çalışkan Beldesinde tamamlanma aşamasında olan 24 derslikli imam hatip lisesi ile geçici kabulü yapılan 16 derslikli imam hatip ortaokulu hakkında bilgiler alarak tespit ve değerlendirmelerde bulundu. Sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Pehlivan, öğrencilere tavsiyelerde bulundu, derslerinde başarılar diledi.

Burada yaptığı ziyaretin ardından Silopi ilçesindeki Silopi Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kız Öğrenci Pansiyonunu ziyaret eden Vali Pehlivan’ı okula gelişinde; Okul Müdür Yardımcıları İlknur Küçük, Musa Yıldırım, öğretmenler ile öğrenciler karşıladı. Kız öğrenci pansiyonu ile ilgili müdür yardımcıları Küçük ve Yıldırım’dan bilgiler alan Vali Pehlivan, pansiyonda kalan öğrencilerle sohbet ederek öğrencilere başarılar diledi. Daha sonra Hacı Mehmet Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesindeki derslikleri gezerek incelemelerde bulundu,bilgiler aldı.

Vali Ali Hamza Pehlivan’ın okul ziyaretlerine,İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutanı Albay Tamer Bilacan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muzaffer Akçam, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Sadık Bora, İl Milli Eğitim Müdürü Nazan Şener, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Uysal da eşlik etti.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.