27 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

SEDAT PEKER’IN 7. BÖLÜMDE KAN DONDURAN İDDİALARI ÜZERİNE…

“Vay ki, Ne Vay…!”
Milletini, Vatanını, İnsanını, “Dili, Dini, Renki, Irkı Mezhebi Farketmeksizin” Tüm İnsanları, İnsanlığı-Doğayı, Hayvanları Gerçekten Seven”hümanist” Biri Olarak;” Şok Yaşadığım Ender Pazarlardan Birini Yaşamının Üzüntüsünü Yaşadım Halkım Adına…..🙁 🙁
Ve Aklıma George Orwell’ın 1984 Adlı Kitabında Söylediği Söz Geldi “Aslında Hiçbir Şey Yasadışı Değildi, Çünkü Artık Yasa Diye Bir Şey Yoktu.”
Mafya ve suç örgütü lideri Sedat Peker’ın anlattıklarının yüz binde biri bile doğru olsa vay halimize..
vay ki ne vay…!
UYUŞTURUCU TRAFİĞİ, UĞUR MUMCU CİNAYETİ, KÜRT İŞ ADAMLARININ KATLEDİLMESİ, SEDAT SOYLU MESELESİ, SİYASETE DÖNDÜĞÜ İDDİA EDİLEN KİRLİ İLİŞKİLER VE DAHA NE ÇOK İNSANIN KANINI DONDURAN İDDİALARI İLE UZUN BİR SÜRE GÜNDEMDEN DÜŞMEYECEK GİBİ GÖRÜNEN ORGANİZE SUÇ LİDERİ SEEDAT PEKER’İN ANLATTIKLARI SÖYLEMLER İDDİALARA KARŞILIK İDDİALARIN YÖNELTİLDİĞİ KİŞİLER NE DİYECEKTE MERAK ETMİYOR DEĞİLİZ..!
SONUÇ İTİBARI İLE ŞOK ŞOK ŞOK İZLİYORUZ….
Doğru yada değil, değerli savcılarımızın İddiaların-anlatılanların aydınlatılması ve kamouyunun en azından bilgilendirilmesi adına adına harekete geçmesi gerek diye düşünüyorum…!
Temennim o ki, iddiaların ve anlatıların doğru olmamasıdır…!
*
Not,”ne dersiniz bilemem ancak, adamın çok kitap okuduğu göz ardı edilmeyecek bir gerçek…
Hatta bir çok siyasetçiden-STK ve Sendika başkanından, hatta ve hatta bir çok gazeteciden ve bir çok yazardan bile daha çok kitap okuduğu ve ciddi bir hafızaya sahip olduğu aynı zamanda keskin bir zekaya sahip biri olduğu kesin…! “çünkü kara mizah ve ironi zekanın gelebileceği son noktalardandır.! ve Sedat Peker bunu iyi yapıyor,
Algı ve Manipilasyon konusunda da dersini çok iyi çalıştığı net.
Al sana kitap okumanın faydaları…!
Güldürüyor ve düşündürüyor anlayacığınız..🙂
Hasıle kelam sevgili dostlar;”Rabbim sonumuzu hayır eylesin…!”
Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.