26 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“Sanırım Ağam Bizimle İyi Eğleniii…(!)”

“Sanırım Ağam Bizimle İyi Eğleniii…(!)”
Yaf arkadaş Ben diyorum ki, Şırnak’ın, Cizre-Silopi-Uludere- ve diğer bir çok ilçe hastanelerimizde serum yok, ilaç-iğne yok, 200 bin insanın yaşadığı Cizre Devlet hastanesinde bir kadın doğumcu yok, bir çok ilçe hastanelerimizde teknik- lojistik ve hijyen ve sorunları iddialarından tutun, bazı hastanelerde kafa kol ilişkileri, havada uçuşan yolsuzluk iddiaları herkesin dilinde iken ve bu iddialar almış başını gidiyor iken, hergün hastanelerimizden Çevre illere yüzlerce sevkler yapılıyorken,  benim güzel siyasi abilerim diyor ki, bölge hastanesi ihalesi Nisan’da olacak.!
**
Yaf zaten hükümet geçen günlerde ihalesi bile yapılan 6 bölge devlet hastanesi ihalesinin bütçeden dolayı iptalini duyurdu ”basından okuduk.. hade buna da amenna, inşallah olur, 500 Kişilik Bölge hastanemiz, ha İkizce’de, ha bilmem nerede kurulacaksa da asla karşı değiliz, bilakis minnet duyarız emeği geçenlere… Yeter ki kurulsun ve şükran duyarız, ama önce bugün için Şırnak’ın bir hastanelerindeki acil servislerinde acili yet arzeden sorunlara eksikliklere odaklanmamız gerekmez mi abilerim?
İnanın saygım sonsuz ve zerre ideolojik ve partisel yaklaşmıyorum, ki, beni bilen bilir, ne ideolojilere inanırım, nede bir partim var, tek partim, halktır/hak ve hakkaniyettir..!
**
Sözü fazla uzatmadan, net olarak derim ki, BÖLGE HASTANESİ İÇİN TEŞEKKÜRLER, AMA bir çok Hastanelerimizin Acillerine Önce sargıbezi-Serum-ilaç getirmeniz gerekmez mi?(!)
**
Halkınız mağdur ve Sağlıktaki bu insan hakkı ihlalini asla hak etmiyor beyler..!
Bıraktım herşeyi, değerli ağabeylerim, işinizi kolaylaştırmak adına iyi niyetle sorarım size, Manipülasyon Ve Algı Bile Yapacaksanız, Önce Yaraya Sargı Bezi Ve Baş Ağrısına Serum Takmanız Gerekmez mi?
Hane derim ki, serum olmamasından dolayı başı ağrıyan ve yarasına sargı bezi yapılmayan biri sizi nasıl sağlıklı anlar? Politikalarınıza nasıl kilitlenir..(!)
**
Hasıle kelam, Her hafta bir bakanımız şehrimize teşrif buyurmaktalar, bir günde bu hastanelerdeki korkunç iddialara yönelik, serum-ilkaç-iğne teknik ve diğer sorunları daha yerinde anlamak adına bakanlarımızla birlikte, o hastanelerimizin acillerine gidip oradaki doktorlarla da görüşseniz, yerinde inceleseniz, o hastane yönetimleri ile doğrudan ilgili bir şekilde ziyaret etseniz? Bu sizi de bizi de yoran iddialar doğrumu değimli inceleseniz diyorum.! Daha doğru olmaz mı? Öncelikli olarak, Hastanelerimizden günde yüzleri bulan Sevklerin önüne geçmeniz gerkmezmi ?
**
Benden söylemesi, Çevre illere her gün insanlar sevk edilirken Maddi manevi,per perişan olurken, acillerde serum-iğne ilaç bile yokken, muamma olan bölge hastanesini gündeme getirmek, acaba insanlara, ölümü gösterip sıtmaya razı göstermek mi demiyorum? İyi niyetimi koruyarak diyorum ki, BU HALK SİZİN HALKINIZ VE BUNU HAK ETMİYOR…!
*
Ben Diyorum Serum, Birileri Gözüm Kara Diyor. (!)
Olmaz Ha Olmaaaz Abilerim…!
Önce Sağlık Diyoruz….!
Sevgi Barış Ve Sağlıkla kalınız…
Dündar Sansur..

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.