2 Mayıs 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“SAĞLIK ŞIRNAK’TA EVLERE ŞENLİK….!”

“SAĞLIK ŞIRNAK’TA EVLERE ŞENLİK….!”
Nereden Başlayalım, İnanım Bende Şaşırdım, Şırnak Genelinde Hemen Hemen Bütün Hastanelerde, Bana Gelen-Aktarılan Sorunlar, “Say Say Bitmiyor.” Hijyenden- Acillerde Yaşanan İlaç Serum İğneden, Çevre İllere Hastaların Sevkinden Dolayı Vatandaşların Mağduriyeti Öyle Böyle Değil. Bir Çok Hastanede Yolsuzluk İddialarından Tutun-Uzman Hekim Sorunu Kadar Say Say Bitmez, Anlayacağınız Şırnak’ta Sağlık Tedavie Muhtaç Bu Kadar Net. Yani İyi Uykular Uyuyan Hücre Şırnak Sağlık İl Müdürlüğü. Kısaca Sııfta Kaldınız Siyasiler Ve Bürokratlar….
**
570 Bin İnsanı Kapsayan” Şırnak Merkez İlçe Ve Beldelerde Sağlıkta “Genel Hatları İle “Yaşanan Sorunlarla İlgili Resmen Sınıfta Kalanlardan İse Ses Seda Yok., Şırnaklıların Emar Dahil Vatandaşların Bir Çok Branşta Çevre İllere Ve Hastanelere Sevk Edildiğini, Bazı Hastanelerin Acilerinde İnsanların Serum İlaç Gibi Olmaz Olmazı Olan, En İnsanı Devletin Sigortasız Her Acillerde Her Vatandaşına Temin Etmesi Gerekenlerin Vatandaşa Haksızca Ödetildiğini “Bir Çok Hastanede Dış Doktoru-Göz Doktoru Ve Diğer Bir Çok Branşta Uzman Hekimlerin Olduğunu, Ancak Fiziki Ve Teknik Ortamın Olmadığından Dolayı Yıllardır Vatandaşların Mağdur Edildiğini, “Doğumhane ünitelerinde yaşananlar “ ise bir çok hastanede” tam bir rezalet”” Yine Yıllardır “Kesin Olacak” Diye Birilerinin Bu Halkı Adeta Kandırdıkları “Ve Defalarca Sosyal Medya Ve Kendi Sayfalarımızda Müjde Müjde Müjde Diye Haberini Ve Köşe Yazılarımla Yüzden Fazla Yaptığımız Şırnak İkicze’de 500 Kişilik Bölge Hastanesi Olayının da Bütçe Yetersizliğinden Dolayı İptal Edilmesi Ve Bir Daha Ne Zaman İhaleye Çıkacağı Muammalasıda Tam Başka Türlü Muamma.!(!( Gülermisin Ağlarmısın..
Ve Yılan Hikayesine Dönen Bu Trajedya Komediye Dönüştü. Ama Yine Herkes Sus Pus….!
Yazıyı Fazla Uzatarak Yine Kafanızı Yormayayım Ağrıtmayayım. Zaten Uzun Yazı Yazdığımdan Dolayı Milyon Kere Eleştirinin Daniskasını Alıyorum” Siz Yurdumun İnsanlarından” Sanırsın Herkes Çok Yoğun, Sabahlara kadar 4 Saat Bazende 6 Saat Emek Harcadığım Yazıya 10 Dakikaları Çok Çok Mühim…(!) Sanırsın Bilimsel Keşif yapıyorlar ya yurdumun insanları Zamanları yok vs….(!)
**
Hasıle Kelam Sağlık Şırnak’ta Berkemal Heç Değil Hakim Bey…(!)
Birde Siz Bize Gazal Okuyan Çok Güzel Kravatlı Sosyal Medyalarda Boy Boy O Bakan Senin Bu Genel Müdür Benim Diye Boy Boy Foto Çeken Siyasiler Yokmusunuz,! “ Trübünlere Oynamanızdan Ve Yalanlarınızdan Bıktık Ha Bıktık… !
Bıktı Bu Halk Envai türlü ajitasyonlarınızdan, Karavana Vaatlerinizden vs.
**
Etap Dışında Bıraktığınız İnsanlarınızın Hala Yaşadığı Ve Hala Evlerine Giren İnsanlara Veremediğiniz Tapolardan Dolayı Mağduriyetlerinden, Silopi Habur Yolundan Utanın, Cizre Silopi Yolundan Utanın Şırnak Beytüşşebap Yolundan Utanın Vs Vs
Diyeceğim O ki, “Size Tavsiyem Ya Yapın. Yada Susun…!”
İşe alımlarda dönen yolsuzluk iddiaları ve bir çok kurumda iddia edilen astronomik rantların döndüğü yolsuzluk iddialarını geçtim, Bari Sağlığımız Yerinde Olsun ha….(!)
Allah’a Havalesiniz…
Her Şey Şırnak İçin….
Dündar Sansur…

DİĞER BAŞLIKLAR

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.