19 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir, Erdoğan-Yapıcıoğlu görüşmesini değerlendirdi

HÜDA PAR Genel Sekreteri Demir, Erdoğan-Yapıcıoğlu görüşmesini değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin kamuoyunun merak ettiği sorulara yanıt verdi.
Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin içeriğiyle ilgili bilgiler veren Demir, “Geçen sene haziran ayında yapılan genel kongreden sonra memleketin hemen her bölgesine ziyaretler gerçekleştirdik. Halkın sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini dinledik. Bu geziler sırasında da Genel Başkanımız, ‘Sadece iktidara gelince bu sorunlarınızı çözeriz demiyoruz.’ şeklinde dile getirmişti. İnşallah Rabbim kısmet eder, icra makamlarına gelirsek, sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ancak muhalefette iken de halkın sorunlarının çözümü ve taleplerinin karşılanması için yapabileceğimiz şeyler vardır. Bunlardan birisi de bu talepleri icra makamındakilere aktarmak ve çözümünü halk adına istemekle birlikte meselenin takipçisi olmaktır. Bu kapsamda farklı farklı bölgelerden vatandaşların sorun ve taleplerini birinci elden Sayın Cumhurbaşkanına iletme fırsatı bulduk.” dedi.
Randevu talebinin kimden geldiği konusuna ilişkin sorulan soruya yanıt veren Demir, “Randevuyu biz talep etmiştik. İzah ettiğim gibi halkımızın sorun ve taleplerini iletmek için randevu talep etmiştik.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.