26 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“ÖRNEK DAVRANIŞA İMZA ATAN GİZLİ KAHRAMANA ATFENDİR.!”

“ÖRNEK DAVRANIŞA İMZA ATAN GİZLİ KAHRAMANA ATFENDİR.!”
Hepimizin Zor Günler Yaşadığı Bu Süreçte, birazda olsa Yüzümüzü Gülümseten bu insancıl davranış, en azından insanlığın Bu Mukaddes Coğrafyalarda hala bitmediğinin göstergesi diyorum..!
*
Burası Silopi Dicle Mahallesi Silopi Gençlik Ve Spor Binası Sokağı, Yürüyüş Yaparken Denk Geldiğim Bu Tablo “Havyan Ve Doğa Sevgisine Yürek Veren Bir Vatandaş Olarak” Beni İnanılmaz Duygulandırdı. Ve Silopi Adına Gurur Duydum. Bu Soğuklar da, Sokak Kedileri Aç Kalmasın Diye Küçük Tabletlere Su, Mama, Et, Çorba Pirinç Pilavı İçeren Gıdalar Koyarak, Kedilere Zengin Bir Menü-Sofra Hazırlayan Kahramanım Olan Adını Bilmediğim Üstün Şahsiyete Buradan Sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum.
**
Ve Er Kimsen Bu Denli Duyarlı Hayvan Sever Güzel İnsan, Seni Taa Yüreğinden Öpüyorum…! Ve Seninle Tanışmak Bana gurur ve Onur Verecektir Gizli Kahraman…
Emin Olun İyi İnsanların Yüzü Suyu Hürmetine Dönüyor Dünya…!
Lütfen Sokak Kedilerine, Köpeklerine Kötü Davranmayalım, Onlarda Bizim Sizin Gibi Candır Can…!
*
Ve Onlar Bize Yüce Allah’ın Emanetleridir. Lütfen Merhamet Edelim, Lütfen ve Lütfen Sokak Hayvanlarını Sevelim İlgi Duyalım, Onları Aç Bırakmayalım Diyorum…!
Ve Onlarla da Ekmeğimizi Paylaşalım.
Lütfen Herkes, Bilhassa Bu Soğuklar da Kapısının Yada Sokağının Önüne Bir Kap Su, Bir Kap Yemek Artığınız da olsa kafidir” İmkanımız varsa şayet” Bir Kap süt koyalım derim..!
*
Çünkü Kış Aylarında Kediler Ve Köpekler 6 Saate Beslenmezler İse Ölürler…!
Bu Konu İle İlgili Yazılacak Çok Çok Şey Var Ama”Uzun Yazı Sevmeyen Yurdum İnsanlarının Okuması Ve Yazının İlginizi Çekmesi Adına Kısa Kesiyorum..!
Bir İnsanı Severseniz, Sevdiğiniz İnsanın Size Vefasızlık Etmesi-İhanet Etmemesi Garantisini Veremem. Ama Bir Hayvanı Severseniz-İlgi Gösterirseniz, Bu Hayvanın Size İhanet Etmeyeceğinin” Vefasızlık Etmeyeceğinin Garantisini Size Verebilirim. Diyordu Mutlu Spinoza..!
Sevgi Ve Barışla….
Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.