29 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

idil’de kaybolan lise öğrencisi aranıyor

idil’de kaybolan lise öğrencisi aranıyor
Şırnak’ın İdil ilçesinde kaybolan 16 yaşındaki lise öğrencisi Eylem Akçam’ın bulunması için polis ekiplerince başlatılan çalışma sürüyor. Akçam’ın babası, kızının karne almak için okula gittiğini belirterek, güvenlik kameralarında 40 yaşlarında birinin peşine takıldığı görüldüğünü ve kızının kaçırılmış olabileceğini düşündüklerini söyledi. Akçam’ın bulunması için görenler veya bilgi sahibi olanların güvenlik güçlerine ihbarda bulunması istendi.
İdil’de kaybolan 16 yaşındaki lise öğrencisini arama çalışması devam ediyor.İdil Cumhuriyet Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Eylem Akçam (16), karne almaya gideceğini belirterek,16 Haziran’da evden ayrıldı.
Okula gitmediği ve karne almadığı tespit edilen Akçam’ın bulunması için yakınları durumu polise bildirdi.Akçam’ın bulunması için polis ekiplerince başlatılan çalışma sürüyor.Baba Sami Akçam, idil Gazetesine
Yaptığı Açıklamada, kızının karne almak için okula gittiğini belirterek, “Kızımla ilgili kentteki bazı iş yerlerinden güvenlik kameralarına baktık. Görüntülerde 40 yaşlarında birinin peşine takıldığı görülüyor. O kişinin kızımı kaçırdığını düşünüyoruz.” dedi.Akçam, kızını görenler veya bilgi sahibi olanların güvenlik güçlerine ihbarda bulunmasını istedi.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.