4 Mayıs 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“Görümlü Belde Belediyesinden “Şampiyon” Gençlere İstanbul Jesti.!”

“Görümlü Belde Belediyesinden “Şampiyon” Gençlere İstanbul Jesti.!”
Görümlü beldesinden gençler, Kendilerine bu imkanı sağlayan Başkan Ruşen Tellioğlu’na teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu’nun talimatıyla düzenlenen İstanbul Tatil ve gezi programı kapsamında gençler hem eğlendi hemde istanbul’un çeşitli yerlerini gezerek tatilin ve gezinin tadını çıkarttılar.
Görümlü Belediyesi, Belde de düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası’nda birinci olan Görümlü Aile Destek Merkezini Temsil eden Kültür Merkezi Spor takımını “10 gün olmak üzere “İSTANBUL’da Tatil ve Gezi ile buluşturdu. (KÜLTÜR MERKEZİ SPOR) Gençleri futbol turnuvasını 1’ncilik ile bitirerek ödül olarak İSTANBUL’da bu anın tadını çıkarttılar. Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu; Biz her zaman özellikle gençlerimizi ve çocuklarımızı çok önemsiyoruz. Her fırsatta onları farklı alanlara taşıma ve etkinliklerle buluşturma çabası veriyoruz. Beldemizin gençleri olan kardeşlerimiz ile hayali ve ideali olan bütün gençlerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz. ifadelerini kullandı.
Gençler etkinlikte yer almanın mutluluğunu yaşarken, onlara bu imkanı sağlayan Görümlü Belediyesi ve Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu’na teşekkür ettiler. Gençler 10 günlük İstanbul gezisini bitirerek Memlekete döndüler.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.