27 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Erdoğan: Kendimizi Avrupa’da görüyoruz

Erdoğan: Kendimizi Avrupa’da görüyoruz

Erdoğan, AKP Kütahya, Afyon, Batman ve Siirt 7. Olağan İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantı ile bağlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kütahya, Afyon, Batman ve Siirt 7. Olağan İl Kongrelerine Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantı ile bağlandı.

Erdoğan “Avrupa Birliği’nden bize verdiği sözleri tutmasını, ayrımcılık yapmamasını, en azından ülkemize yönelik aleni düşmanlıklara alet olmamasını bekliyoruz. Kendimizi başka yerlerde değil Avrupa’da görüyor, geleceğimizi Avrupa ile birlikte kurmayı tasavvur ediyoruz” dedi.

“Kısıtlamaların yol açtığı sorunların farkındayız”

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Ülkemizde pek çok faaliyete sınırlama getirildi. Siyasi parti kongreleri için ise herhangi bir engel bulunmuyor. Buna rağmen salgınla mücadeleye destek vermek için önümüzdeki haftadan itibaren kongreleri erteliyoruz.

“Kısıtlamaların yol açtığı maddi, manevi sorunların farkındayız.  İşi azalan ve tamamen duran esnafımızın, sanatkarımızın, işletmelerimizin buralarda çalışan insanlarımızın aynı şekilde buralardan hizmet alan vatandaşlarımızın sıkıntılarını gayet iyi biliyoruz. Okulundan ayrı kalan öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, 20 yaş altı ve 65 yaş üstü insanlarımızın neler hissettiğini anlıyoruz. Ancak salgının kontrolden çıkmasının yol açacağı sorunlar daha büyük olduğu için adeta bağrımıza taş basarak bu yöntemlere başvurmak mecburiyetinde kalıyoruz. Vatandaşlarımızın aldığımız tedbirlere azami riayeti sayesinde salgının seyrini en kısa sürede hedeflediğimiz seviyelere indirerek bu günleri geride bırakacağız.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.