24 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Bu Duvarı kaça yaptınız?(ŞIRNAK)

“SORUYORUZ….?!”
Bu Duvarı kaça yaptınız?
Öncelikle Şırnak Belediyesinin yaptığı Şırnak mezarlığı 200 metre süslemesinin Şırnak’ın sülietinin pozitif anlamda değişmesi adına ve Şırnak’ıma bu güzel hizmeti kazandıranlara, kendi adıma sıradan bir vatandaş olarak, ben Dündar Sansur, Şırnaklılar adına katkısı geçenlere bütün samimiyetimle teşekkür ederim.

*
Gerçekten harikulade bir proje ve takdir etmekteyiz. Bunda asla sorun ve şüphe yok….
Anacak, Şırnak halkından bizlere gelen mesajları baz alarak, art niyetsiz sormaktayız? Bu 200 metrelik Şırnak mezarlık süslemesi kaça yapıldı?
Acaba sorumuza birileri net cevap verirler mi?
Kamuoyunu aydınlatmak adına?

**
Gerek ihaleyi veren yetkili mercilere, gerekse yüklenici i ismini bilmediğim firma yada şirkete sormaktayız?

Kaça verildi bu 200 metrelik süsleme yada kaça aldınız söz konusu firma yada şirket?
Asla, amacımız kötü değildir ve asla yanlış düşünmeyiniz, bu 200 metrelik Şırnak mezarlık duvarının süslemesinin yapımının, haşa Trilyonlarca eski TL’ye yüklenici firmaya verildiğini asla kast etmemekteyiz, ve asla burada trilyonlarca bir yolsuzluk iddiası olduğunu ima bile asla etmemekteyiz?

Sadece vatandaş olarak, bu güzel hizmeti bizlere Şırnak’a kazandıranlara sormaktayız kaça yaptınız bu duvarı o kadar? Söz konusu Şirketler kaça aldı ihaleyi? O kadar?!

**
Yok, yanlış anlamayın, amacımız kesinlikle kötü niyet değil, hane Silopi’de de Cizre’de, İdil’de, Güclükonak’ta da buna benzer çok güzel mezarlık duvarlarımız var, eğer uygun bir fiyatta yapılmış ise, neden bizim yetkililerimiz de, söz konusu Şırnak mezarlık ihalesini alan şirkete neden Silopi-Cizre’deki mezarlık duvarlarına süsleme yapmasınlar. yaptırmasınlar?
Bizim başımız kel değil ya?

**
Bütün samimi ve art niyet taşımayan niyetlerimizle söz konusu malum şirkete bu Şırnak mezarlık süslemelerini ihaleyi veren Şırnak’lı yetkili mercilere sormaktayız?

**
Gerçekten bu 200 metrelik mezar duvar süslemesine ne kadar para gitti?
Kaça verdiniz?

**
Not; Uzun bir ara verdiğimiz Şırnak’ta Toki, yol, su, elektrik, zarar ziyan Komisyonlarında döndüğü iddia edilen yolsuzluklar vs ve diğer kurumlarda yaşandığı iddia edilen sıkıntılı meseleleri vs vs…. ve diğer sorunlarına uzun bir aradan sonra tekrardan uzun uzun kaleme alacağım ve sorgulayacağım bilinsin?

Bu soru birdi?

Her Şey “koşulsuz, karşılıksız, çıkarsız, rantsız sadece” Şırnak için….!

Nokta….!

Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.