26 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“Bizde Soruyoruz…!” ihaleler gerçekten yandaşlaramı gidiyor?

“Bizde Soruyoruz…!”
Şırnak’lı Duyarlı Vatandaş, Sevgili Lokman Yardımcı’nın Her Vatandaşın Hakkı Olan Ve Şırnaklıların Diline Dolanan Sorduğu Çok Önemli İddiaları Bizde Doğru “Yada Yanlış Gerçek-Yada Yalan, Demeden Yargılamadan” Cevaplanması Gerektiği Noktasında Sorguluyoruz.!
Kimseyi-Karalamadan Suçlamadan, Yargılamadan, İğnelemeden Bir Çok Şırnaklının Dilinde Olan Bu İddiaları “art niyetle niyet taşımadan,”Sadece Soruyoruz…!
Bu Yabana Atılamayacak Kadar Mühim İddialar “DOĞRUMU DEĞİLMİ? “
Dilerim Bizim Gibi Şırnak’ı Seven Diğer Sayfa Sahibi Kardeşlerim Ve Gazeteci Dostlarımda Sevgili Lokman’ın Sorduğu Soruları Ve Bu İddiaları Lokman Yardımcı’nın Sayfasında Yazdığı Soruları İçeren Yazısını Kopyalayıp Yapıştırıp Muhataplarının Cevaplanmasını Bekleyerek Gerçekçi Tavır Sergilerler. Kesinlikle Şüphe Duymamaktayım.
*
Bir Çok Gazete Ve Sayfa Sahipleri Dahil, Herkesin Konuştuğu Ama Sormaya Cesaret Edemediği Soruları Soran Lokman Yardımcı Kardeşimi Kutluyorum.
*
Lokman Yardımcı’nın Cevabını Beklediği Sorular;
“Neden parklar,çay bahçeleri tahmini çok kolay insanlara devredildi ?
Neden kurum ve kuruluşların ihaleleri yandaşlara veriliyor?
Neden önceden alınmış arsaların ya üzerine yada yan taraflarına kamu kurumları yapılıyor?
Neden hala kömür ocakları tek elde dolaşıyor ?”Lokman Yardımcı..
*
Emin Olun Dostlarım;” Halkın Kahvede, Çarşıda, Sokakta, Evlerinde Sohbetlerinde Sık Sık Konuşup Soramadığı Haykırmak İsteyip Dillendiremediği Daha Ne Çoook Soru Var. Kulağımıza Gelen,“Şırnak Geneli Olarak” Her Kesimden Ne Korkunç İddialar Ve Sorular Geliyor Ki Bize,
Önümüzdeki Süreçte Onları da Sevgili Lokman’a Bırakmadan Önümüzdeki Süreçte Halk Adına Muhataplarına Biz Sorarız Artık.!
*
“Sorgulanmayan Hayat Yaşanmaya Değmez” Sokraters
Sevgi ve Barışla Kalınız…
Her Şey Şırnak için..
Dündar Sansur

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.