27 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

BAŞKAN GELİŞ,”KATKISI GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.!”

BAŞKAN GELİŞ; UN ARAÇ MAUYENESİ ŞIRNAK’IMIZA HAYIRLI OLSUN. KATKISI GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.!

Habur’da Un İhracat Beyannamesi Verilebilmesini Sağlayacak Olan Araç Muayene İstasyonunun Açılışı GerçekleştirildiTır Parkında düzenlenen programa Vali Pehlivan ile birlikte Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yılmaz Demirelli, İpekyolu Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Mehmet Enver Kök, İpekyolu Gümrük Müdürü Nurol Özkan, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş, DAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Çağlı, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, iş adamları ve şoförler katıldı.

Burada Bir konuşma yapan ŞTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş şunları söyledi;

“2017 yılından itibaren Habur’da bazı olumsuzluklardan dolayı İç gümrüklerde ve İpek Yolu’nda un beyannamesini aşamıyorduk. Silopi ilçemiz için çok önemli olan, ciddi bir işçilik ve araçların sirkülasyonu için akaryakıt alımlarında Silopi ekonomisine ciddi katkı sunan bu işte bizleri yalnız bırakmayan Ticaret Bakanımız, Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan, Milletvekilimiz Rizgin Birlik, Silopi Kaymakamımız, Bölge Müdürüm, ilgili tüm yetkililere, değerli büyüklerimize huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Unumuz bereketli, ekmeğimiz güzel olsun. Saygılar sunuyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Pehlivan, Milletvekili Birlik ve beraberlerindeki heyetle, hayırlı ve uğurlu olması temennisiyle kurdeleyi keserek araç muayene istasyonunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Vali Pehlivan ve beraberindeki heyet istasyonu gezdi, ilk muayene ve beyanname verilme işlemine refakat etti.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.