27 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“Başkan Çağlı’dan Anlamlı Bir Ev Sahipliği…!”

“Başkan Çağlı’dan Anlamlı Bir Ev Sahipliği…!”
DAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Çağlı, 30 Ekimde Yapılan CTSO Seçimlerine Giren Başkan Adaylarını Cizre Divan Otelinde Bir Araya Getirerek Cizre Adına Özlenen ve Örnek Bir Tablonun Sergilemesine Vesile. Oldu..
Bizde Sayfa Olarak, Bu Anlamlı Birlikteliğe Ev Sahipliği Yapan Başkan Süleyman Çağlı’yı Tebrik Ediyor Alkışlıyoruz…
Başkan Çağlı’nın Açıklaması “Kıymetli Cizre’liler bildiğiniz üzere 30 Ekim 2022 Pazar günü 5 adayın yarıştığı Cizre TSO Başkanlık seçimleri gerçekleştirildi.
Öncelikle demokratik bir ortamda sükunet ve sağduyu içinde bir seçim olmasında katkı sunan tüm adaylara ve seçime katılım sağlayan tüm seçmenlere teşekkür ediyorum.
Her biri Cizre için yarışan tüm başkan adayları sorumluluk alıp Cizre’yi daha ileri bir noktaya taşımak için mücadele ettiler. Elbetteki 5 adaydan biri kazanacaktı, kazanan taraf kahverengi pusulayla yarışan Ö. Faruk Yıldırım ve ekibi olmuştur. Kendilerini tebrik ediyorum.
Bundan sonraki süreçte de temenni ediyorum ki hiç bir adayın arasında kırgınlıkların olmaması ve aksine Cizre’nin geleceği için birlikte omuz omuza vererek şehrimizi ekonomik, sosyal, kültürel ve turizm alanlarında gelişimine katkı sunarlar. Şahsım olarak bende tecrübelerimle destek noktasında koşulsuz olarak kendilerinin yanında olduğumu belirtmek isterim.
Bu bağlamda bizlerin öncülüğünde bugün bir araya gelip geçmişi bir kenara atarak birlik beraberlik ve kardeşlik ortamında hoş sohbetimize katılan Ö.Faruk Yıldırım beye, Mehmet Taşkın beye, Ömer Çifçi beye, Salih Karaduman beye ve Haci Güneş beye göstermiş oldukları anlayış için teşekkür ediyor, kendileri ve memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum.
Demokrasilerde hepimizin seçmenin teveccühüne saygı duyması gerektiği bilinciyle bundan sonra “Kazanan Cizre Olsun” şiarıyla Cizremizin kalkınması için herkesi sorumluluk almaya davet ediyorum.”
Süleyman Çağlı
DAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.