27 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

BAŞARILAR BAŞKAN ÇAĞLI…

BAŞARILAR BAŞKAN ÇAĞLI…
DAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Cizre Dedeman Oteli Sahibi aynı zaman da Efeler liginde mücadele eden Cizre Belediye Voleybol takımı Kulüp Başkanı Süleyman Çağlı ile yapılan bir söyleşi;” – 2018 yılında Cizre’ye kazandırdığınız 5 yıldızlı otel yatırımı ve Divan markası büyük ses getirmişti. Herkes merak ediyor neden oteli Divan’dan Dedeman’a dönüştürdünüz.?
+ Şimdi sizde bölge halkımızda şahittir ki biz o dönemde şehrimizin maalesef içinde bulunduğu olumsuz şartlara rağmen yaptğımız yatırımdan geri atmadık ve bu oteli şehrimize Divan adıyla kazandırdık. İşletmesi tamamen Divan Otelciliğe ait olan bu işletme süreç içerisinde konaklanan misafirlerden alkol satışı olmadığı için şikayet gidiyordu. Divan’da misafir memnuniyetini göz önünde bulundurarak alkol satış yapmak istediklerini bize bildirdiler. Bizlerde kadim şehrimizin kültürüne örf adetlerine ve inançlarımıza ters düşen bu duruma razı olmadığımızı belirttik ve kabul etmedik. Zaman içerisinde sürekli alkol satışı ile ilgili misafirlerden gelen şikayetle Divan alkol satışı yapmak istedi ve biz kabul etmedik. Bu nedenle işletmede Divan grubu ile ters düştük ve yollarımızı ayırma noktasına kadar vardık. 31 aralık 2022 tarihi itibariyle karşılıklı olarak anlaşmamızı fesih ederek, Divan ile aynı segmentte hizmet veren ve Dünyada önemli bir marka değeri olan Dedeman Otelcilik gurubuyla anlaşarak Dedeman ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Divan ile yollarımızı ayırmamız dediğim gibi bundan ibarettir başkada bir nedeni yoktur.
– Peki Efeler liginde mücadele eden sezinde Klüp Başkanı olduğunuz Cizre Belediye Voleybol takımı var. Takip ettiğimiz kadarıyla başarılı bir performans gösteriyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Halkbank, Ziraatbank gibi büyük kulüpler ile oynuyorsunuz bu kulüplerin buraya gelmesini nasıl değerlendiriyorsunuz.
+ Evet Efeler Ligin’de büyük kulüplerle mücadele eden Cizre Belediye Voleybol takımımız var. Türkiye’nin büyük şehirlerinde oynanan Voleybolun şehrimizde de oynanabileceğini gösteriyor olmak güzel bir duygu. Başarılı bir takımımız var arkamızda güçlü ve inançlı bir taraftar gücümüz var. Geçen sene Balkan Şampiyonu olduk, Balkan kupasını kazanarak Cizre’mize büyük sevinç yaşattık. Bir çok spor faaliyetlerinin yapılacağı güzelde bi kapalı spor salonu kazandırdık yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak. Voleybol keyifli bir sosyal aktivitedir buna bağlı olarak diğer spor dallarında da çocuklarımız gençlerimiz için teşvik edici çalışmalarımız olacak ve gayret göstereceğiz.” dedi

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.