26 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“ALKIŞLAR GİRİK-DER’E…!”

“ALKIŞLAR GİRİK-DER’E…!”

Birbirinden güzel insanların bir araya gelip Kurduğu ve açıldığı, günden günden beri 18 Ay içinde Silopi’de hatırı sayılır önemli toplumsal sorunlara (başlık parasının kalkması gibi sorunlardan yardıma muhtaç insanlara gıda ,nakdi, giyim hatta bir çok çökmek üzere olan garibanın evlerini onarmaya, yapmaya, Erzurum Depreminde depremzelere kamyonlarca yardım desteği göndermeye, Hayvanların başını sokacağı karda kışta donmamaları hayvan Barınakara kadar ve daha neler neler, Birde basına yansıtmadıkları ne çok hizmetler örneğin Silopi’de kavgalı aileleri barıştırma Silopi’de toplumsal dayanışmanın sağlanması adına daha ne çok Güzelliklere imzalarını attılar bu genç kardeşlerim, KISACA BOYUNLARINI AŞAN NE ÇOK BÜYÜK İŞLERE KARIŞTILAR GURUR DUYDUĞUM BU GENÇ KARDEŞLERİM. GİRİKAMO DERNEĞİNİN FEDAİLERİ..! Şimdide Silopi her karış yerine Fidan  dikmeye başlamışlar. TEBRİKLER KARDEŞLERİM…

 

Konu ile ilgili  açıklamada bulunan derneğin yönetimi Şunlar söyledi;“Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile, bugün elinizdeki fidanı dikin.”Hz.Muhammet (s.a.v)

Doğaya en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde fidan dikme projesinde ilk yer alan tüm GIRIK-DER üyesi gençlerine canı gönülden teşekkür ederiz.

Bu yeşillenme projesine diğer kamu kurum ve kuruluşlarımızın da katılmasını dileriz..Diyordu

*

 

Evet Dostlarım, Benimde Aralarında Olmaktan Üyesi Olmaktan Onur Duyduğum Bu Dernek, Sadece Ökten Ailesinin Değil, Tüm Silopinin Derneğidir ( Emin Olun Bu Dernek Kesinlikle Sadece Amo Ailesinin Derneği Asla Değildir)

Silopi’de Yaşayan Her Kesin Derneğidir.!

Fidan Eken Gençler, Silopi Sizinle Çok Daha Güzel..!

Başarılarınız Daim Olsun…!

Yalnız Değilsiniz Bilesiniz..!

Sevgi Ve Barışla..

 

Dündar Sansur-

 

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.