Şırnak’ta Gençlerin Manevi Gelişimine Yönelik Buluşma
Yayınlanma:
Şırnak İl Müftü Yardımcısı Hatice Çifci, Balveren Minareli Camii Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelerek gençlerle hasbihal programı gerçekleştirdi. Buluşmada millî ve manevi değerlerin önemi ele alındı.
Şırnak İl Müftülüğü tarafından gençlere yönelik gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında İl Müftü Yardımcısı Hatice Çifci, Balveren Minareli Camii Kur’an Kursu öğrencileriyle buluştu.
Samimi bir ortamda düzenlenen programda öğrencilerle sohbet eden Çifci, gençlerin duygu ve düşüncelerini dinleyerek onlarla karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.
Gençlerle değerler üzerine sohbet
Buluşmada gençlerin millî ve manevi değerlerle yetişmesinin önemi üzerinde duruldu. Öğrencilerin düşüncelerini paylaşmalarına imkân tanıyan programda, gençlerle iletişimin güçlendirilmesi ve onların manevi gelişimlerine katkı sunulması amaçlandı.
Öğrencilerle gerçekleştirilen hasbihal programı, karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.
Resmi İlanlar
Şırnak

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.