Güçlükonak’ta Doğa Yürüyüşüne Yoğun İlgi

Güçlükonak’ta Doğa Yürüyüşüne Yoğun İlgi
Güçlükonak Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik, Fındık Beldesi Tarihi Akabe Yolu güzergâhında başlayarak Apartman Mağaraları bölgesinde sona erdi. Doğayla iç içe gerçekleştirilen programa il ve ilçe protokolü ile kurum amirleri ve müdürleri de katıldı.

guclukonakta-doga-yuruyusune-yogun-ilgi.jpeg

Yürüyüş boyunca katılımcılar bölgenin doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı bulurken, etkinlik sonunda Güçlükonak Kaymakamı Semih Memiş tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada, etkinliğe katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür edilerek, bölgenin doğal ve tarihi değerlerini tanıtmaya yönelik sosyal faaliyetlerin devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.