Cizre Devlet Hastanesi'nde Güvenlik Haftası Kutlaması

Cizre Devlet Hastanesi'nde Güvenlik Haftası Kutlaması
Cizre’de, Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Cizre Devlet Hastanesi’nde görev yapan güvenlik personelleri unutulmadı. Başhekim Dr. Halit Sapan ve beraberindeki hastane yönetimi, çalışanları görev yerlerinde ziyaret ederek haftalarını kutladı.

Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi’nde, sağlık hizmetlerinin huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürülmesini sağlayan güvenlik personellerine yönelik anlamlı bir program düzenlendi. Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette Başhekim Dr. Halit Sapan ve hastane idarecileri, personellerle tek tek bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı tebriklerini iletti.

Hastanede kamu düzeninin sağlanması, hasta ve sağlık çalışanlarının güvenliğinin korunması noktasında güvenlik görevlilerinin 7/24 büyük bir sorumluluk üstlendiğini belirten Başhekim Dr. Halit Sapan, sergilenen fedakarlık ve gayretli çalışmalardan ötürü tüm ekibe teşekkür etti.

Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü de Güvenlik Haftası nedeni ile yayınladığı anlamlı kutlama mesajda, "Kamu düzeninin sağlanması ve hastanemizde güvenli hizmet sunulmasına katkı sağlayan tüm güvenlik personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eder, Güvenlik Haftalarını kutlarız" denildi.

Kaynak:Mikail Şan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.