Kaymakam Tunç, İsmail Ebul – iz El Cezeri Bilim ve Sanat Merkezinde incelemelerde bulundu
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Tunç,yetenekli bireylerin ilkokul çağlarından lise mezuniyetine kadar eğitimlerinden faydalanacağı İsmail Ebul – iz El Cezeri Bilim ve Sanat Merkezinde incelemelerde bulundu.
İsmail Ebul – iz El Cezeri Bilim ve Sanat Merkezini gezerek incelemelerde bulunan Kaymakam Tunç, Bilim Merkezi içerisinde bulunan cihazlar hakkında, Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Murat Işıkoğlu'dan bilgiler aldı.
Bu okulun İlçemizde olması gerçekten de çocuklarımız için büyük şans diyen Kaymakam Tunç; "Burada yetişecek çocuklar ülkemizin geleceğine iz bırakacak; geleceğin İsmail Ebul – iz El Cezeri'leri olacak. Çocuklarımız sadece kitabı değil; araştırma yapmayı, robotik kodlamayı ve her türlü bilimin, sanatın ve etkinliğin olduğu alanda bulunarak gelecekleri için bir şeyler yapmayı hedef edinecekler. Buradaki çocuklarımızın Türkiye'nin geleceğine ve nitelikli insan kaynağına gün be gün güç katacağını, kendilerini de bütünsel olarak geliştireceklerine inanıyorum" dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.