Şırnak’ta Görevli Öğretmen, Aşk Acısına Dayanamadı!
Ağır yaralanan genç kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı.
Adana’nın Seyhan ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. Şırnak’ta görev yapan öğretmen İnci K., eski sevgilisiyle görüşmek üzere Adana’ya gitti. Eski sevgilisinin görev yaptığı okula giden genç kadın, görüşme talebinin reddedilmesi üzerine büyük bir şok yaşadı.
İddiaya göre olay, 2000 Evler Mahallesi’nde meydana geldi. Görüşemediği için duygusal çöküntüye uğrayan İnci K., yanında getirdiği tabancayla okulun yakınındaki bir parka geçti. Burada kendini vuracağını söyleyen genç kadını fark eden vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi.Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Uzlaştırmacı polislerin yaklaşık bir saat süren ikna çabaları ne yazık ki sonuç vermedi. Aniden göğsüne dayadığı tabancayı ateşleyen İnci K., ağır şekilde yaralandı.
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan kadın, yoğun bakımda tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri hayati tehlikesinin devam ettiğini bildirdi.
Yaşananlar çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.