Batman Polisi Kent Girişinde Yakaladı: Araçtan Çıkan Zehir Sonrası Adliye Kararını Verdi!
Batman il girişinde polisin durdurduğu araçta 400 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Batman Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente uyuşturucu madde girişini önlemeye yönelik yürüttüğü titiz çalışmalar kapsamında başarılı bir operasyona daha imza attı. Kent girişinde oluşturulan kontrol noktasında durumundan şüphelenilen bir araç durdurularak detaylı aramaya tabi tutuldu.
400 Gram Sentetik Kannabinoid Yakalandı
Ekiplerin araç içerisinde gerçekleştirdiği aramalarda, piyasaya sürülmek üzere hazırlandığı değerlendirilen 400 gram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el koyan ekipler, araç içerisinde bulunan 2 şüpheliyi gözaltına alarak emniyete götürdü.
Şüphelilerden Biri Hapse Gönderildi
Emniyetteki sorgularının ve adli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden biri, çıkarıldığı mahkemece "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Batman Emniyet Müdürlüğü, gençleri ve toplumu zehirlemeye çalışan uyuşturucu tacirlerine karşı mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurguladı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.