İdilli Gençten 4 gündür haber alınamıyor

İdilli Gençten 4 gündür haber alınamıyor
Şırnak'ın İdil ilçesinde ikamet eden Yavuz Benek'ten dört gündür haber alınamıyor.

(Azad Mendeş / Cizrem Gazetesi) - İdil İlçe merkezine bağlı Oyalı Köyü ikamet eden Haci Şemsettin Benek oğlu Yavuz Benek'ten 4 gündür haber alamadıklarını söyledi.

İdil'de ikamet eden Hacı Şemsettin Benek,dört gün önce evden çıkan ve o saatten sonra kendisinden haber alınamayan oğlu Yavuz Benek'in bulunması için yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım beklediğini söyledi.Benek ailesinin Kendi imkanları ile yapmış olduğu arama çalışmalarından da netice alamayınca Jandarmaya başvurdu.

Benek ailesi oğulları Yavuz Benek'i görenlerin jandarmaya veya 0532 565 71 14 / 0535 985 78 11 telefon numaralarını arayıp bilgi vermelerini rica ettiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.