Danıştay Hakimi Otel Odasında İntihar Girişimi Sonucu Ağır Yaralandı

Danıştay Hakimi Otel Odasında İntihar Girişimi Sonucu Ağır Yaralandı
Bayram tatili için Mardin'e giden Danıştay Tetkik Hakimi A.H. (42), dün akşam kaldığı otel odasında intihar girişiminde bulundu. Başından ağır yaralanan hakim, ilk müdahalenin ardından Gaziantep'e sevk edildi.

Mardin'de kaldığı otelde intihar girişiminde bulunan Danıştay'da görevli Tetkik Hakimi A.H, ağır yaralı olarak Gaziantep'e sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, Danıştay'da görevli Tetkik Hakimi A.H. (42), bayram tatili için gittiği Mardin'de kaldığı otel odasından dün akşam saatlerinde intihar girişiminde bulundu.
Silah sesleri üzerine yapılan ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Başından ağır yaralanan A.H, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından önce özel bir hastaneye, ardından Gaziantep'e sevk edildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.