29 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Şırnak Petrol Spor, zorlu deplasmandan üç puan ile döndü

Şırnak Petrol Spor, zorlu deplasmandan üç puan ile döndü

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.GURUPTA Şampiyonluk Mücadelesi veren Şırnak Petrol Spor Hakkari’de oynadığı futbol müsabakasından 3-1’lik galibiyet ile döndü.

Bölgesel Amatör Ligi 9. Gurupta oynanan 15.Hafta Futbol Müsabakasında deplasmanda Hakkari Zap Spor ile karşılaşan Şırnak Petrol spor oynadığı güzel futbolunu attığı 3 gol ile taçlandırarak maçtan galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Merzan Şehir Stadında oynanan ve Emrullah Tarhan, Yasin Mert Karahan ve Müslüm Yılmaz üçlüsünün yönettiği futbol müsabakası çekişmeli ve bol pozisyonlu bir oyuna sahne oldu. Gurupta Bitlis Özgüldere, Diyarbakır Spor ve Mardin Fosfat Spor ile birlikte Şampiyonluk Mücadelesinde olan Şırnak Petrol Spor, Hakkari Zap Spor müsabakasında oynadığı futbolla taraftarlara büyük bir güven verdi.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte oyun kontrolünü eline alan Şırnak Petrol Spor,ev sahibi yarı ceza sahası içerisinde atak bir oyun oynamaya başladı. Rakip takıma karşı ezici bir futbol oynayan Şırnak Petrol Spor, müsabakanın 28. Dakikasında Berat Erdal’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. İki takımın mutlak üç puan için çıktığı maçta ev sahibi Hakkari Zap Spor ilk yarının bitimine saniyeler kale Furkan Kaya, maça dengeyi getiren golü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlik ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha kontrollü başlayan iki takım oyuncuları geliştirdiği birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Maçın 84.’nci dakikasında Şırnak Petrol Sporun geliştirdiği gol atağında Hakkari Zap Sporlu Furkan Türkmen’e çarpan top filelerle buluştu.Zorlu maçın 84’ncü dakikasında 2-1 öne geçen Şırnak Petrol Spor, 90+8’de Mehmet Ali Bakar’ın attığı gol ile 3-1 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

Şırnak Petrol Spor zorlu deplasmandan aldığı üç puan ile 31 puan ile gurupta 4.sırada yer alırken Hakkari Zap Spor ise 17 Puan ile 7.sırada yer aldı.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.