23 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

GURURUMUZ CİZRESPOR BURSASPORU FİLEYE GÖMDÜ.!

CİZRE BELEDİYESPORUMUZ, BURSA BÜYÜKŞEHIR BELEDİYESPOR’U 3-2’LİK SETLERLE YENDİ.
Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 10´uncu hafta mücadelesinde Allpower Akü Cizre Belediyespor, evinde Bursa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen mücadelede Cizre Belediyespor sahasında Bursa Büyükşehir Belediyesini 3-2’lik setlerle yendi.
Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda oynanan voleybol maçını Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan, Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç, Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı ve çok sayıda taraftar tribünden takip etti.
İlk seti, Bursa Büyükşehir Belediyesi 21-25´lik skorla aldı. 2´nci sette toparlanan Cizre Belediyespor 20-25´lik skorla oyuna dengeyi getirdi. 3´üncü sette ise oyun hakimiyetini eline alan Bursa Büyükşehir Belediyespor 16-25´lik skorla 2-1 öne geçti. Oyunun 4´üncü setinde ise 24-24´lük skor ile uzatmaya giden seti 25-27´lik skor ile Cizre Belediyespor aldı. Maçın 5´inci setini ise Cizre Belediyespor 15-11’lik skor ile alarak maçı 3-2 kazandı.
Maç sonrası Cizre Belediyespor teknik heyeti STK Bşk ve sporcuları ile sahada bir araya gelen Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan, Kaymakam / Belediye Başkan V. Mehmet Tunç ile Cizre Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, galibiyet için tebriklerini iletip, bundan sonraki maçlarda başarı temennisinde bulundular.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.