29 Mart 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“SEZAR’IN HAKKI SEZARA…! “Tebrikler Mahmut Ökten ve AS-YAPI Ailesi..

“SEZAR’IN HAKKI SEZARA…! “
Dünya’ya açılan Silopi’nin Gurur Markası Ademix’ten Bir İlk Daha.
Tebrikler Sevgili Kardeşim Mahmut Ökten ve AS-YAPI Ailesi..
Silopi’den dünyaya açılan gurur kaynağımız AS-YAPI Bünyesinde faaliyet gösteren ADEMİX, Yeni bir ürünle adından daha çok söz ettireceği kesin gözüyle bakılıyor.. Daha şimdiden Lübnan başta olmak üzere bir çok Ortadoğu ülkesinde ihracata başlayan ürün kendi çapında bölge için bir ilk.
Öncellikle bu yazıyı gecikmiş bir yazı olarak görün, çünkü Sezar’ın hakkı Sezar’a ülküsü ile hareket eden biri olarak, uzun bir zamandan beridir Silopi’de çok güzel işlere imza atan değerli bir kardeşim, sevgili Mahmut Ökten’nin hak ettiği bir takdiri Silopi toplumuna deklere etmek kendisinin hakkıdır. Ki, eminim, kendisinin buna” benim bu taktirime de ihtiyacı da yok, ama bu bizim nacizane vazifemizdir.
**
Bu çapta Şırnak’ın en önemli fabrikaların başında gelen ve Bünyesinde toplamda 300’e yakın Bölge insana iş istihdamı sağlayan Silopi’nin gurur abidesi As-yapı’nın yeni çıkarttığı ürün ile ilgili düşüncelerini anlatan AS-YAPI Yönetim kurulu Mahmut ÖKTEN Şunları söyledi; Ademix olarak bugüne kadar yaptığımız birçok üründen olumlu gelişmeler aldık. Bölgemizde çatı sistemi olmadığı için sürekli bir taleple karşılaşıyorduk. Bizde Ar-ge çalışmalarımızla geliştirdiğimiz Poliüretan esaslı su yalıtım ürünümüzle kesin çözüm sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tek bileşenli bu ürünümüzün tüm bölgeye hayırlı olmasını diliyoruz.
Biz ADEMİX ailesi olarak yalnızca ürün ile değil uygulama ekiplerimizle çözüm ortağı oluyoruz.
Poliüretan esaslı ürünümüz UV dayanımlı olması nedeniyle bölgedeki sıcak hava koşullarına dayanaklı bir üründür. +80 °C kadar dayanım gösteren ürünümüz diğer uygulamalar gibi binaya yük bindirmez. Dayanıklı ve uzun ömürlü su yalıtımı sağlar.
ADEMİX 7506 POL WATERPROOF AL
Alifatik poliüretan esaslı, tek bileşenli, yüksek derecede elastik, UV dayanımlı su yalıtım malzemesidir.
• Özellikle çatı, balkon ve teraslarda su yalıtımında kullanılır.
• Uygulandığı yüzeyde eksiz ve kesintisiz su yalıtımı sağlar.
• UV ışınlarına dayanıklıdır.
• Sıcaklık dayanımı -40°C ile +80 °C dir.
• Üzerinde yürünebilir.
• Mozaik uygulaması gibi binaya yük bindirmez.
• Dış hava koşullarına dayanımlıdır
**
Ayrıca sevgili Ökten ve kardeşleri, “kulağıma geldiği kadarı ile” her türlü hayır işlerinde de, okuldan, camiye, spordan, sosyal etkinliklere, kültürel etkinliklerden ve öğrenci burslarına kadar kendi çapında karşılık beklemeden mert yüreği ile katkı sağlamaktalar. Bu güzellikleri, duymakta bana ayrıca kendileri adına onur vermekte…!
Öz be öz bölge iş adamlarına, Silopili diğer iş adamlarına örnek teşkil eden bu yatırım zincirlerine yenisini de eklemekte olduğunu yeni projelerinin de olduğunu biliyorum. Ondandır zaman zaman bölge iş adamlarını eleştiririm, nedir bu batı sevdanız, kardeşim, gelin azda olsa kendi vatanınıza yatırım yapın. Doğduğunuz topraklara, yarınlarda cenazenizin defnedileceği, taziyenizin olacağı topraklarınıza da bari birkaç insana ekmek verecek türden yatırımlara yapın. Dedikçe, birileri beni yanlış anlamakta. Ben diyorum Ankara, onlar diyor yok gözüm kara..(!)
**
Benim ne hiç kimseye ne bir garazım, ne bir kinim, nede bir beklentim var hiçbir kimseden..
Sadece demem o ki, ölümlü dünya, yatırımlar yapacak olanaklara sahipken ”Karun kadar mal varlığınız varken” Silopi’de, Cizre’de, Şırnak’ta, kendi topraklarınıza da sahip çıkın, insanlarınız akrabalarınıza da iş olanakları sağlayarak bir iyilik yapın ki, bizde sizi her platfromda takdir edelim. Alkışlayalım..
*
Bunun yanı sıra yine, AS-YAPI Şirketler grubu bünyesine 300’e yakın Başta bölge insanı ve Silopi’liye isdihdam sağlayan yatırımları ile adeta Silopi’nin gurur markası olan As-Yapı ailesi yönetim kurulu başkanı değerli Mahmut Ökten, başta olmak üzere, As-Yapı Yönetim kurulu üyesi, sevgili Emin Ökten,Ercan Ökten kardeşlerim ve diğer bütün As-yapı Ailesini, tek tek, Silopi adına, ‘’başkaları gibi memleketn hayırsız evlatları gibi’’ batıya değilde kendi memleketlerine yaptıkları yatırımlar adına yürekten kutluyorum…!
*
Demek;ki boş konuşmaktasınız. İnsan isterse bahane değil irade sergileyerek yaparmış..
Tekrardan kendi adıma bir Silopili olarak, bir bölge insanı olarak, değerli, AS-YAPI yönetimine, Silopi’de yaptıkları güzellikler adına 300’’ye yakın Silopi’li insana, iş olanağını Silopililere sağlayarak toplamda binlerce Silopili insanına iş ishdihdamı yaratan, sevgili kardeşim, değerli Mahmut Ökten’e sonsuz şükranla, iyiki varsınız…
Silopi, “SİZİNLE ASYAPI İLE” Gurur Duymakta..
Yeni Ürününüz Ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun diyor, bereketli bol kazançlar….
Daha Nice Yatırımlara diyor, Rabbim Yar Ve Yardımcınız Olsun Sevgili Mahmut Ökten….
Sevgi ve barışla..
haber portalları sitelerinin imtiyaz sahibi
Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.