3 Mayıs 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“DARISI ŞIRNAK’LI SMA HASTASI EFNAN KIZIMIZA..!”

“DARISI ŞIRNAK’LI SMA HASTASI EFNAN KIZIMIZA..!”
SMA TİP 1 hastası 4 yaşındaki Sümeyye tedavi için Dubai’ye gitti..
Kampanyası devam eden “EFNAN Kızımız dahil” tüm SMA Hastası bebeklerimiz için yardım yapmaya bir canımızı daha kurtarmaya devam edelim lütfen..!”
SMA TİP 1 hastası 4 yaşındaki Sümeyye Kurtalış’ın tedavisi için gerekli olan para toplandı.
Sümeyye Kurtalış’ın ailesi bugün sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda tedavi olmak üzere Dubai’ye gittiklerini duyurdu.
Yapılan paylaşımda “Sümeyye Dubai yolcusu bu sabah 7:55 uçağı ile ailemizi Dubai’ye yolladık sağlıkla gidip gelin inşallah bundan sonra hep güzel haberlerde buluşmak umuduyla..
Bu zamana kadar yanımızda olan maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler bu zafer hepimizin başarısı iyiki varsınız..
Kampanyası devam eden bebeklerimizin elinden lütfen tutmaya devam edin” denildi.
**
“ÖLÜMCÜL KAS HASTASI EFNAN KIZIMIZI KURTARALIM.!”
Şırnak’ta Yaşayan Ölümcül kas hastalığına yakalanan 1. Tip SMA Hastası dünyalar güzeli Efnan dua Sak kızımızın yaşaması için gerekli hastane tedavi masraflarının karşılanması için lütfen yardım edelim kızımızı yaşatalım diyorum. Uzun zamandır kampanyası devam eden Efnan kızımızın tedavisi için gerekli paranın %70’i hayırseverler tarafından karşılanmıştır, geriye kalan %30 için lütfen destek olalım… Sözü fazla uzatmadan yardım yapmak isteyen hayırseverlere valilik onaylı annesine ait iban nosunu veriyorum,
VALİLİK ONAYLI
İban; TR520001000723807189915001
Alıcı: Annesi Nurcan Sak
*
İrtibat tel no; Babası Mehdi Sak
+905468415707
*
İbrahim Savaş
05437246936
Kampanya gönülüsü
*
Babası Mehdi Sak, Efnan dua Sak SMA tip 1 ölümcül kas hastası 19 aylık bir buçuk aylıkken SMA teşhisi konuldu 2 aylıkken NG sonda ile burnundan midesine salınan bir hortumla beslenmeye başladı. Aynı zamanda kalbi delik olan bir bebeğimiz 18 aydır süren kampanyası henüz %65 de ve 6 tane makineye bağlı 7 doz sprinaza’yı aldı Şırnak bebeği … İhtiyacı olan ilaç yurt dışında olan dünyanın en pahalı ilacı
1. 825.000$ değerinde ve Dubai den teklif aldık. 2 yaş sınırı var ve 13 kilo sınırında olduğu için bir an önce kampanyasını %100’e ulaştırmamız gerekiyor. Diyordu.
**
Efnan’ın yaşaması adına lütfen empati kurup destek olmaya çaba harcayalım…
Dündar Sansur..

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.