27 Temmuz 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

ÇEKO ÖKTEN’İN KALEMİNDEN…TEBRİK EDİYORUZ.

Çok Güzel Hareketler Bunlar…!
ÇEKO ÖKTEN’İN KALEMİNDEN…TEBRİK EDİYORUZ..👏
“Teşekkürler Mahsun Avcı, Namıdiğer Nöbetçi Ciğerci”
Sevgili Mahsun Avcı, bilinen adıyla Nöbetçi Ciğerci kardeşimiz, akşamları çarşıda açtığı ciğer tezgahı ve TikTok’ta yaptığı canlı yayınlarla sadece esprili yaklaşımı ve samimiyetiyle değil, aynı zamanda topluma sağladığı katkılarla da herkesin sevgisini kazandı. Silopi’li SMA hastası yavrumuz Menesa için valilik izni ile başlatılan bağış kampanyasında gösterdiği duyarlılık ve özveriyle bir kez daha ne kadar örnek bir insan olduğunu kanıtladı.
Mahsun kardeşimiz, tezgahında bulundurduğu bağış kumbarası ile Menesa için toplanan en büyük bireysel bağışı gerçekleştirerek, toplumsal sorumluluk bilincinin en güzel örneğini sergiledi. Onun bu duyarlı ve özverili çalışmaları, hepimize ilham kaynağı oldu ve birçok insanın gönlünde taht kurdu.
Ayrıca, 06 Şubat 2023 tarihinde ülkemizin yaşadığı acı depremde de hiç tereddüt etmeden gönüllü olarak deprem bölgesine giden Mahsun Avcı, her gün 500-600 kişilik yemekler hazırlayarak yine büyük bir fedakarlık örneği göstermişti. Onun bu çalışmaları, memleketimizin ismine yaraşır duyarlı bir insan olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
Mahsun Avcı kardeşimizin bu anlamlı ve fedakar çalışmaları, ona en içten teşekkürlerimizi sunmayı hak ediyor. STK’larımızın, Mahsun kardeşimize en azından bir plaketle teşekkür etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bu tür duyarlı ve özverili insanların kıymetini bilmek ve onları onurlandırmak hepimizin görevidir.
Sevgili Mahsun Avcı, topluma kattığın değerler ve yaptığın fedakarlıklar için sana sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsın!
ÇEKO ÖKTEN..

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.