3 Mayıs 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

“Blue Paradise Global Gayrimenkul Silopi’deki Şubesini açtı…”

“Blue Paradise Global Gayrimenkul Silopi’deki Şubesini açtı…”
Genel Merkezi Ankara’da center da bulunan, Türkiye ve yurtdışında geniş bir yelpazede hizmet sunan blue pradise global gayrimenkul yurtiçi 3.Şubesini Silopi’de açtı. Ankara ve Mersinden sonra Silopi’de de Şubesini kuran ve kısa bir zaman da “Gayrı Menkulde yükselen yıldız olan Blue Paradise Global Gayrimenkul, Silopi İlçesi İpek Yolu Üzerindeki Şubesi, Görkemli bir açılışla hizmete girdi.
Blue Paradise Global Gayrimenkul Kurucusu Silopi Togo ve Sarar Mağazalarının sahibi Ankara Kamu-Der Temsilcisi Silopi’li İş İnsanı Selim Haşimoğlu, Silopi’de açılışı yapılan Şubelerinin Silopi’ye hayırlı olmasını dilediğini amaçlarının Emlak ve Gayrımenkul sektörün de halka hizmet olduğunu, Ankara,Mersin ve Silopi’nin Yanı sıra Diyarbakır ve Erbil’de de Şubelerini yakın bir zamanda açacaklarını söyledi, Aynı zamanda açılışa katılan Tüm Dostlara çok teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.
Bizde Haber Sayfası olarak, Blue Paradise Global Gayrimenkul”a ve Kurucusu Selim Haşimoğlu”na başarı ve Bereketli bol kazançlar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.