4 Mayıs 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

BAŞKAN ABDULLAH SÜER ENGELLİLERİ UNUTMADI

BAŞKAN ABDULLAH SÜER ENGELLİLERİ UNUTMADI

Engelliler Haftasında Engelli Kardeşlerimizi Sevindiren Silopi Engelliler Derneği Başkanı Abdullah Süer’i Yürekten Tebrik Ediyor Alkışlıyoruz… Aynı Zamanda Haberciler Olarak, Başkan Abdullah Nezdinde Tüm Engellilerin Engelli Haftasını da Kutluyoruz.

Silopi’de faaliyet gösteren “ve özellikle yardıma muhtaç ailelere ve engellilere yaptığı yardım ve desteklerle adından sıkça söz ettiren “ Silopi Engelliler ve Yardımlaşma Derneği, Engelliler haftasında engellileri unutmayarak takdir topladı.

Başkan Abdullah Süer, Silop’’inin çeşitli mahallelerinde bulunan birçok engelli ailesine gıda ve genel ihtiyaç malzemeleri kolilerini vererek engellilerin yüzünü güldürdü. Yardım kolilerini alan engelliler başkan Abdullah Süer’e teşekkür etiklerini aynı zamanda her daim yanlarında duran tek engelli derneği olarak ta Silopi engelliler derneğine şükran borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Başkan Abdullah Süer’de, hem ülke hem toplum olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde, bizde karınca kakarınca ve bir kısım duyarlı dostlarında katkısı ile elimizden geldiği kadar engellilerimiz ve yardıma muhtaç kardeşlerimizin yanında bulunmak istedik.
Onların mutluluğu tabiî ki bizi dahada mutlu etti. Gönül isterdiki çok daha fazla engelli ve yardıma muhtaç insanlara ulaşabilelim yardım götürebilelim dedi.

Bizde yaptıkları yardımlarla adından söz ettiren ve gerçek bir STK’çılık örneği olan Silopi Engelliler Derneği yönetimini ve başkan Süer’i yürekten kutluyoruz.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.