18 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

BAŞARILAR ÖMER FARUK BAŞKANIM…

BAŞARILAR ÖMER FARUK BAŞKANIM…
Geride Bıraktığımız Günlerde Yapılan Seçimler de Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçilen Ömer Faruk Yıldırım Başkanımın Cizre’den Silopi’ye gelip bizleri ziyaretleri şahsımı ziyadesi ile mutlu etmiştir. Başkan Ömer Faruk Yıldırım beye Aydın beye bu nazik ziyaretleri adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yapılan seçim de 9 grubun 8’ini alarak seçimi kazanan Faruk başkan ve Yönetimine içtenliğimle başarılar diliyorum…!
Mütevazi, Entelektüel ve Memleket aşkı ile dolu güzel yüreği ile Cizre ve bölgemize yönetimi ile beraber” bölgenin en büyük sorunu olan işsizliği minimize edecek istihdama yönelik yatırımlar başta olmak üzere, kültür sanat ve memleketin yaşam standartının gelişmesi adına bir çok güzelliği imza atacakları noktasında şüphe duymamaktayım.
Tekrardan hayırlı olsun… Dert Memleket adına olduğu sürece kalemimle karşılıksız yanınızdayız..
Ayrıca af buyun Faruk Başkanım, sizinle yaşamımda ilk kez karşılaşıp sohbet etme imkanını yakaladım…! Belki benim hatam bilmiyorum artık… Ama naif ve aydın bakış açınızla memlekete birçok güzellikler katacağınıza ikna oldum diyebilirim. Nazik ziyaretiniz ile “Memleket, ekonomi ve daha bir çok konuda şiir, sanat kültür vs” hasbıhal ettiğimiz sohbette sizlerden de feyiz aldık.
Hasıle Şeref verdiniz Başkanım.
Dündar Sansur…

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.