Şırnak’ta Geleceğin Mucitleri Deneyap Şenliği’nde Buluştu!
Yayınlanma:

Şırnak Valisi Birol Ekici ve Milletvekili Arslan Tatar, Şırnak ve Cizre Gençlik Merkezleri bünyesinde faaliyet gösteren Deneyap Atölyelerinde eğitim alan gençlerle bir araya geldi.
Gençlerin heyecanla hazırlandığı Deneyap Şenliği, renkli görüntülere ve ilham verici projelere sahne oldu.
Toplam 26 takım ve 109 genç, teknoloji ve bilim alanında geliştirdikleri projelerle hünerlerini sergiledi. Şenliğin sonunda dereceye giren takımlar ödüllerle taçlandırıldı. Vali Ekici, gençlerin azim ve yeteneklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onları tebrik etti.
Bu tür etkinliklerle gençlerin teknolojiye olan ilgisinin artırılması hedeflenirken, aynı zamanda Şırnak’ın gelecekteki bilim insanları ve girişimcileri de desteklenmiş oluyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.