Şırnak'ta Galatasaray Şampiyonluğu Coşkuyla Kutlandı, Fenerbahçeli Taraftar Halay Çekti

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın zaferi, Şırnak'ta büyük bir coşkuya sahne oldu. Kent merkezinde toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, araç konvoyları düzenleyerek ve meşaleler yakarak şampiyonluğu kutladı.
Coşkulu kutlamalara, ezeli rakip Fenerbahçe'nin bir taraftarının katılması ise dikkat çekti.
Galatasaray'ın ligin 36. haftasında Bellona Kayserispor'u 3-0 mağlup etmesinin ardından şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte, Şırnak sokakları sarı-kırmızılı renklere büründü. Taraftarlar, araçlarıyla konvoylar oluşturarak şehir turu attı ve galibiyet marşları eşliğinde sevinç gösterilerinde bulundu.
Kutlamaların en çok konuşulan anlarından biri ise Fenerbahçeli bir taraftarın Galatasaraylı arkadaşlarının sevincine ortak olmasıydı.
Takımının ligi ikinci sırada tamamlamasına rağmen konvoyda yer alan Fenerbahçeli taraftar, Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekerek kutlamalara renk kattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.