Şırnak’ta Birinci Sınıf Öğrencilerine Kırtasiye ve Giysi Desteği

Dernek gönüllüleri, Boğazöğren İlkokulu ve Akçayol Köyü İlkokulu'nda gerçekleştirilen etkinliklerde öğrencilere kırtasiye malzemeleri, çeşitli hediyeler ve giysi desteğinde bulundu. Miniklerin yüzünü güldüren etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinliğe katılan Cansuyu Derneği Şırnak İl Temsilcisi Emin Tatar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak ilimiz genelinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Okuma bayramı kapsamında öğrencilerimizle birlikte güzel vakit geçirdik. Kırtasiye ve giyim desteği sağladık. İnşallah yıl boyunca öğrencilerimizle bir arada olmaya, onların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Allah, katkı sunan herkesten razı olsun."
İlçe Temsilcisi Yılmaz Gökçe ise etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini belirterek, “Amacımız öğrencilere sadece maddi destek sağlamak değil, aynı zamanda onların moral ve motivasyonlarını da artırmak. Çocuklarımızın eğitim yolculuklarında yanlarında olmak bizler için büyük bir mutluluk” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.