Şırnak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeler bekliyor!

Şırnak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeler bekliyor!
​​​​​​​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle Şırnak ziyaret öncesi kent merkezinde hazırlıklar tamamlandı.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Şırnak Adiye Meydanı'nda yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kenti ziyareti nedeniyle devam eden çalışmalar tamamlandı. Kentin farklı noktalarına pankart, bayrak, billboardlara ilanlar ve afiş asılırken, belediye ekipleri çevre düzenlemeleri ve yol temizleme çalışmalarını tamamladı.aw161221-04.jpg31 Mart yerel seçimlere az bir süre kalırken meydanlarda hareketlilik her geçen gün artıyor. Seçim sürecinde saha çalışmalarına ağırlık veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölgedeki seçmenlerle buluşarak partisinin belediye başkan adaylarına destek talep edecek.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Şırnak’a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Yerel seçimler öncesinde doğu ve güneydoğudaki bir çok ili ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı, ziyaret kapsamında Şırnak Adliye Meydanında saat 11:30’da Şırnak halkıyla buluşacak ve partisinin belediye başkan adaylarına destek çağrısında bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti, bölgede büyük bir heyecan yaratırken, yerel yönetimler ve güvenlik güçleri ziyaret için geniş çaplı hazırlıklar yapıyor.

Şırnak Halkı Erdoğan’ın Vereceği Müjdeleri Bekliyor

Şırnak’a her geldiğinde Şırnak’ın eğitim, yaşam, ekonomik ve altyapı projeleri gibi bir çok proje açıklayan Cumhurbaşkanının bu gün ne açıklayacağı ise merak konusu.

Şırnak Halkının Beklediği Müjdeler

Şırnak'ın gelişmesi ve iş imkanlarının yaratılabilmesi için neler yapılabilir? Öncelikle Şırnak için önemli olan şu 4 projenin bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor.

-Şırnak-Van yolunun bitirilmesi,

-500 Yataklı Şırnak Devlet Hastanesinin bitirilmesi,

-Habur 2’nin açılması,

-Habur Sınır kapısındaki sorunun giderilmesi,

-Şırnak il merkezine en az 1.000 bin konutun acilen yapılması.

-Petrolün yeni şehri Şırnak’ta, şartların yerine getirilmesiyle Rafinerinin kurulması.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.