Silopili Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu

Silopili Öğrenci Türkiye Birincisi Oldu
Şırnak'ın Silopi ilçesinde Belinay Nurefşan Agitoğlu, 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' yarışmasında yazdığı eserle Türkiye birincisi oldu. Belinay Nurefşan Agitoğlu düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliğiyle düzenlenen yarışmada, Silopi Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Belinay Nurefşan Agitoğlu, ilkokul edebi eser kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

silopili-ogrenci-turkiye-birincisi-oldu-1.jpeg

Zararlı alışkanlıklara karşı farkındalık oluşturmak, bağımlılıkla mücadeleye katkı sunmak ve teknolojinin bilinçli kullanımını teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlenen yarışmada, Agitoğlu’nun “Ayın Yeşili” adlı eseri önce Şırnak il birincisi seçildi. Ardından Türkiye genelindeki değerlendirmede de birincilik ödülüne layık görüldü.

silopili-ogrenci-turkiye-birincisi-oldu-3.jpeg

Ödül töreni bugün İstanbul’daki tarihi Sepetçiler Kasrı’nda gerçekleştirildi. Törene Belinay Nurefşan Agitoğlu’nun yanı sıra ailesi, danışman öğretmeni Eser Karal ve Yeşilay Şırnak Cemiyeti Başkanı Mahsun Çağın da katıldı. Genç yazar, ödülünü düzenlenen törende teslim aldı. www.sirnakhaber.com ailesi olarak Belinay Nurefşan Agitoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

silopili-ogrenci-turkiye-birincisi-oldu-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum