Silopi’de İnternet Krizi Sürüyor: Bu Kez Sebebi Belli Değil

Silopi’de İnternet Krizi Sürüyor: Bu Kez Sebebi Belli Değil
Şırnak’ın Silopi ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde internet erişimi bir kez daha kesildi. Dün itibariyle başlayan kesintinin nedeni henüz netlik kazanmazken, mahalle sakinleri duruma tepki gösteriyor.

Geçtiğimiz haftalarda bölgede yürütülen doğal gaz altyapı çalışmaları sırasında fiber hatlarda meydana gelen hasar nedeniyle mahalle yaklaşık iki gün internetsiz kalmıştı. Ancak benzer bir arıza, aradan kısa süre geçmesine rağmen yeniden yaşandı.

Yenişehir Mahallesi'nde şu an internet hizmeti sağlanamıyor. Mahalle sakinleri, özellikle iş ve eğitim amaçlı internet kullananlar açısından durumun ciddi mağduriyet yarattığını belirtti.

Yetkililerden henüz kesintinin nedenine veya ne zaman giderileceğine dair resmi bir açıklama yapılmadı. Bölgedeki internet sağlayıcılarının ise teknik ekip yönlendirdiği öğrenildi.

Gelişmeler oldukça haberleştirmeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.