Silopi’de Gülizar Yıldız cinayetine ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde 22 Haziran’da lokantada çalıştığı sırada mesai arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Gülizar Yıldız’ın (29) cinayetine ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, olay anında lokantadaki müşteri ve çalışanların panikle mutfağa yöneldiği görülüyor. Bıçaklanan Gülizar Yıldız’ın ise üç kişi tarafından hızla dışarı çıkarıldığı ve sivil bir araca bindirilerek hastaneye götürüldüğü anlar kaydedildi. Ayrıca lokantaya yeni giren bazı müşterilerin yaşanan dehşet karşısında panikleyerek dışarı kaçtıkları anlar da güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli Remzi Kayaalp, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. Kayaalp, çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.