Silopi Kaymakamı Cihat Koç'tan Emniyet Müdürü Büyükleblebici'ye Veda Ziyareti

Silopi Kaymakamı Cihat Koç'tan Emniyet Müdürü Büyükleblebici'ye Veda Ziyareti
Yeni görev yerine atanan Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Şırnak İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici'ye veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Koç, Şırnak'taki uyumlu çalışmalara teşekkür ederken, Büyükleblebici yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çanakkale'nin Gelibolu Kaymakamlığı görevine atanan Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Şırnak'taki görevinden ayrılmadan önce bir dizi veda ziyareti gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kaymakam Koç, Şırnak İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici'yi makamında ziyaret etti.

silopi-kaymakami-cihat-koctan-emniyet-muduru-buyukleblebiciye-veda-ziyareti2.jpg

Ziyarette, Şırnak'ta görev yaptığı süre boyunca ilçenin huzur ve güvenliği için Emniyet Teşkilatı ile yürütülen başarılı iş birliği ve uyumlu çalışmalar ele alındı. Kaymakam Koç, özellikle terörle mücadele ve asayişin sağlanmasında gösterilen özverili çalışmalar için Emniyet Müdürü Büyükleblebici'ye teşekkürlerini iletti.

Emniyet Müdürü Büyükleblebici de Kaymakam Koç'a yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerini ileterek, Şırnak ve Silopi'ye yaptığı değerli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Silopi Kaymakamı olarak görev yaptığı süre boyunca bölgenin kalkınması ve vatandaşların refahı için önemli projelere imza atan Cihat Koç'un, Gelibolu'daki yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.