Silopi Kaymakamı Cihat Koç'tan Emniyet Müdürü Büyükleblebici'ye Veda Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çanakkale'nin Gelibolu Kaymakamlığı görevine atanan Silopi Kaymakamı Cihat Koç, Şırnak'taki görevinden ayrılmadan önce bir dizi veda ziyareti gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kaymakam Koç, Şırnak İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici'yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Şırnak'ta görev yaptığı süre boyunca ilçenin huzur ve güvenliği için Emniyet Teşkilatı ile yürütülen başarılı iş birliği ve uyumlu çalışmalar ele alındı. Kaymakam Koç, özellikle terörle mücadele ve asayişin sağlanmasında gösterilen özverili çalışmalar için Emniyet Müdürü Büyükleblebici'ye teşekkürlerini iletti.
Emniyet Müdürü Büyükleblebici de Kaymakam Koç'a yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerini ileterek, Şırnak ve Silopi'ye yaptığı değerli hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Silopi Kaymakamı olarak görev yaptığı süre boyunca bölgenin kalkınması ve vatandaşların refahı için önemli projelere imza atan Cihat Koç'un, Gelibolu'daki yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atması bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.