Cizreli Doktor Nizam Munis, Kalp Krizi geçirdi

Cizreli Doktor Nizam Munis, Kalp Krizi geçirdi
Cizre Dr.Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi’nin sevilen doktorlarından Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Dr. Nizam Munis, Kalp krizi geçirdi. Görev yaptığı hastanede ilk müdahalesi yapılan Munis, Şırnak’ta Anjiyo edildi.

Cizre Dr.Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Dr. Nizam Munis, Kale Mahallesindeki camide namaz kıldığı esnada fenalaşarak önce Cizre Devlet Hastanesine akabinde Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Cizre’de yıllardır vatandaşlara sağlık alanında hizmet eden, hastaneye gelen randevulu ve randevusuz hiçbir hastayı geri çevirmeyen ve herkes tarafından sevilen Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Dr. Nizam Munis, Kale Mahallesi Şeyh Mehmet Nuri Camisinde namaz kıldığı esnada fenalaştı. Yakınları tarafından Cizre Devlet Hastanesine kaldırılıp ilk müdahalesi yapılan Munis, Ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede anjiyo yapılan Munis daha sonra servise alındı.

Başkan Anmal Hastanede ziyaret etti

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgattulah Anmal, geçirdiği kalp krizi sonrası Anjiyo edilen Dr.Nizam Munis’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret edip, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Dr. Nizam Munis’in genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Anmal, doktorumuz iki üç gün burada tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilecek ve yaklaşık on güne kadar da görevine dönerek vatandaşlara hizmet vermesini bekliyoruz dedi.

Cizrem Gazetesi Haber Sitesi olarak, Devlet Hastanemizde vatandaşlara şifa dağıtan Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Dr. Nizam Munis’e geçmiş olsun dileklerimizi iletir en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Kaynak:Sedat Sevim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.