Ankara’da İki Şırnak Derneğinden Kardeşlik Buluşması

Başkent Ankara’da faaliyet gösteren Şırnak merkezli Şehri Nuh Derneği, yine Ankara’da çalışmalarını sürdüren Cizreliler Derneği’ni ağırladı.
Cizreliler Derneği Başkanı Diyar Özalp ve yönetim kurulu üyeleri, Şehri Nuh Derneği’ni ziyaret ederek iki dernek arasındaki bağları güçlendirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehri Nuh Derneği Başkanı Süleyman Erener, “Kardeş derneğimiz olan Ankara’daki Cizreliler Derneği yönetiminin ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.Cizreliler Derneği Başkanı Diyar Özalp ise, “Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizi aynı çatı altında buluşturan derneklerimizin dayanışması bizler için çok kıymetli. Şehri Nuh Derneği’nin misafirperverliği için Başkan Süleyman Erener ve yönetimine teşekkür ediyor, birlikte Şırnaklılara daha güzel hizmetler sunmayı temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Buluşmanın, Ankara’daki Şırnaklılar arasındaki dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirecek yeni projelere kapı aralayacağı ifade edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.