ŞırnakHaber.com Ekibi Yeni Vizyonla Toplandı: “Hedef, Şırnak’ı Dijitalde Daha Güçlü Temsil Etmek”

ŞırnakHaber.com Ekibi Yeni Vizyonla Toplandı: “Hedef, Şırnak’ı Dijitalde Daha Güçlü Temsil Etmek”
İmtiyaz Sahibi İdris Mir öncülüğünde Cizre, Silopi ve İdil temsilcileriyle yapılan toplantıda yeni hedefler, vizyon ve dijital dönüşüm süreci konuşuldu.

Şırnak merkezli dijital haber platformu www.sirnakhaber.com, yeni yayın dönemi ve vizyonu doğrultusunda önemli bir toplantıya imza attı. İmtiyaz Sahibi İdris Mir’in başkanlığında Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde görev yapan muhabirlerle bir araya gelinerek, sitenin geleceğine dair önemli adımlar masaya yatırıldı.

Toplantıda, www.sirnakhaber.com üzerinden yürütülen yayıncılığın hedefleri, teknolojik gelişmelere uyum süreci ve içerik politikaları detaylı şekilde değerlendirildi. Mir, “Çağın hızla değişen dijital dinamiklerine ayak uydurmak zorundayız. Şırnak’ı ve ilçelerini daha iyi temsil edebilmek için elimizden gelen tüm çabayı göstermeliyiz.” dedi.

dsdsdasd.jpegMir ayrıca, daha önce kullanılan haber sitesi isminin değiştirildiğini ve bu değişikliğin sadece isimle sınırlı kalmayıp, içerik, tasarım ve haber dili anlamında da bir dönüşümü beraberinde getireceğini vurguladı.

Toplantıda, haber dili ve görsel içeriklerde kaliteyi artırmaya yönelik kararlar alınırken, yerel sorunlara daha hızlı temas eden, güvenilir ve etkili bir dijital yayıncılık hedefi üzerinde mutabık kalındı.

Alınan bazı kararlar ise şöyle sıralandı:

Yerel haberciliği güçlendirmek için ilçelerdeki saha takibi artırılacak, Anlık haber bildirimleri ve video içeriklerle kullanıcı etkileşimi artırılacak, Sosyal medya yönetimi güçlendirilerek daha geniş kitleye ulaşılacak, Şırnak’a özgü kültürel içeriklere daha fazla yer verilecek. Toplantı, birlik ve motivasyon mesajlarıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.