Şırnak`ta Terör Operasyonu 30 Gözaltı
Şırnak’ta güvenlik güçleri PKK/KCK ile FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik başlatılan operasyonlar neticesinde gözaltına alınan 30 kişiden 1’i tutuklandı.
Şırnak Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü PKK/KCK ile FETÖ/PDY örgütlerine yönelik operasyon düzenlendi.
Açıklamada, Terörle mücadele kapsamında Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünün 03-09 Şubat 2020 tarihleri arasında Şırnak İl merkezi ve ilçelerinde PKK/KCK ile FETÖ/PDY terör örgütlerine yönelik başlatılan operasyonlar neticesinde toplam 30 şüpheli gözaltına alınmış; 7 şüphelinin gözaltı işlemleri devam etmekte olup 12 şüpheli adli makamlarca serbest bırakılmış, 10 şüpheli ilgili il ve birimlerine teslim edilmiş, 1 şüpheli ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır. Terörle Mücadele kapsamında operasyonlar kararlılıkla devam etmektedir” denildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.