Vekil Tatar, İdil’in ardından Silopi’de sahaya indi
AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, İdil’de bir hafta boyunca gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Silopi’de vatandaşlarla bir araya gelerek hane ziyaretlerinde bulundu, ilçede yapımı devam eden ve hizmete açılan yatırımları yerinde inceledi.
Şırnak’ın ilçelerinde vatandaşların talep ve beklentilerini yerinde dinlemeye devam eden AK Parti Şırnak Milletvekili Arslan Tatar, İdil’deki temaslarının ardından Silopi’de saha programı gerçekleştirdi. Tatar, beraberindeki heyetle birlikte vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra eğitim ve sağlık alanındaki yatırımları inceledi.
Tatar ve beraberindeki Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hakkı Turgut ile AK Parti Silopi İlçe Başkanı Rana Tellioğlu, Başak Mahallesi’nde yapımı devam eden 16 derslikli ilkokul inşaatında incelemelerde bulundu.
Çalışmaların mevcut durumu ve ilerleyişi hakkında yetkililerden bilgi alan heyete, okul inşaatının fiziki gerçekleşme oranının yüzde 22’ye ulaştığı aktarıldı. Okulun tamamlanmasıyla birlikte öğrencilerin daha modern ve nitelikli bir eğitim ortamına kavuşması hedefleniyor.
Heyet daha sonra yeni hizmete açılan Silopi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti. Tatar, beraberindeki Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Çiçek, İl Sağlık Müdürü Gökhan Binici ve AK Parti Silopi İlçe Başkanı Rana Tellioğlu ile birlikte merkezde yürütülen çalışmaları ve mevcut ihtiyaçları yerinde inceledi.
Sağlık çalışanlarından sunulan hizmetler hakkında bilgi alan Tatar, merkezdeki eksikliklerin giderilmesi ve vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmetine ulaşabilmesi için sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.
Tatar, Şırnak’ın sağlık altyapısının güçlendirilmesine yönelik yatırımlar ve destekler dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür etti.
İdil’de bir hafta boyunca vatandaşların taleplerini dinleyen ve ilçede gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceleyen Tatar’ın, Silopi’deki temaslarında da vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve beklentileri dinlemesi dikkat çekti. Tatar’ın ilçe ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.