Uludere’de Okullarda Görev Yapacak 25 Güvenlik Görevlisi Belli Oldu
Şırnak’ın Uludere ilçesinde, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi okullarda görev yapacak 25 TYP personeli, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.
İŞKUR tarafından Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında gerçekleştirilen kura sonucunda belirlenen 25 asil aday, 14 Eylül 2026 ile 12 Mart 2027 tarihleri arasında 6 ay süreyle Uludere İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapacak.
Görevlendirilecek personellerin okullarda öğrencilerin daha güvenli ve düzenli bir eğitim ortamında bulunmasına katkı sağlaması, okul giriş-çıkışları ile bahçe alanlarında gözetim ve yönlendirme görevlerinde bulunması bekleniyor.
Güvenlik Kartı Şartı Bulunuyor
Kurada asil olarak belirlenen adayların göreve başlayabilmeleri için gerekli şartları taşımaları ve geçerli Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmaları gerekiyor.
Belge kontrolünde şartları taşımadığı tespit edilen veya gerekli güvenlik kartı bulunmayan adayların yerine, kura sonucunda belirlenen yedek adaylar sırasıyla değerlendirilecek.
İşte Uludere’de Görev Yapacak 25 Kişinin İsimleri
Uludere İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı resmi okullarda görev yapmaya hak kazanan 25 asil adayın isim listesi aşağıdaki görselde yer alıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.