Turgut Tatar ve Celal Baz Şırnak’ın Kültür ve Turizm Potansiyelini Görüştü

Turgut Tatar ve Celal Baz Şırnak’ın Kültür ve Turizm Potansiyelini Görüştü

Türkiye Kamu-Sen Şırnak İl Başkanı ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Turgut Tatar, Şırnak İl Kültür ve Turizm Müdürü Celal Baz ile makamında bir araya gelerek kente yönelik çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmede; Şırnak’ın kültürel yapısı, eğitim ve kültür alanında yürütülebilecek ortak çalışmalar ile kentin turizm potansiyeline katkı sağlayacak projeler ele alındı. Gerçekleşen buluşmada, kentin tarihi ve sosyal değerlerinin ön plana çıkarılmasında sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumları arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi.turgut-tatar-ve-celal-baz-sirnakin-kultur-ve-turizm-potansiyelini-gorustu

Kültür ve Eğitim Birlikteliğine Vurgu

Görüşme kapsamında değerlendirmelerde bulunan Turgut Tatar, Şırnak’ın sahip olduğu zengin kültürel mirasın tanıtılması ve genç kuşaklara aktarılması noktasında eğitim camiası olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Celal Baz ise gerçekleşen buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Turgut Tatar’a teşekkür etti. Baz, kentin kültür ve turizm vizyonunu geliştirmek adına kurumlar arası iletişimi güçlü tutmaya devam edeceklerini belirtti.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet temennilerinin iletilmesi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.