TÜGVA Silopi'den Gençlere "Manevi Gıda" ve Sıcak İkram

TÜGVA Silopi'den Gençlere "Manevi Gıda" ve Sıcak İkram
TÜGVA Silopi İlçe Temsilcisi Fırat Haşimoğlu, "Donanımlı ve milli-manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetişmesine katkı sağlamak için buradayız" dedi. Üniversiteli gençlere vakıf tanıtıldı ve sıcak bir ikramla kaynaşma sağlandı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Silopi İlçe Temsilciliği, üniversiteli gençleri vakfın çalışmaları hakkında bilgilendirmek ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Silopi Meslek Yüksekokulu'nda bir etkinlik gerçekleştirdi.

tugva-1.jpeg

Haşimoğlu: "Amacımız Donanımlı Bir Gençlik Yetişmesine Katkı Sağlamak"

Etkinlik öncesinde bir açıklama yapan TÜGVA Silopi İlçe Temsilcisi Fırat Haşimoğlu, gençliğe ve eğitime verdikleri önemi vurguladı. Haşimoğlu, "Gençlerimiz bizim geleceğimiz, en kıymetli hazinemizdir. Bugün burada onlarla bir araya gelmek, vakfımızın yerel ve ulusal çaptaki faaliyetlerini tanıtmak ve birlikte yürüteceğimiz projeler için ilk adımı atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Temel amacımız; akademik, sosyal ve kültürel anlamda donanımlı, vatanına ve milli-manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetişmesine katkı sağlamaktır. Silopi'deki tüm gençlerimizi aramızda görmekten heyecan duyuyoruz" dedi.

Tanıtım ve Kaynaşma

TÜGVA Silopi Kadın ve Aile Koordinatörü Gülsen Tören ve Silopi Üniversite Sorumlusu Derya Usta'nın da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrencilere TÜGVA'nın gençlere yönelik eğitim, kültür, spor ve sosyal sorumluluk projeleri detaylı bir şekilde anlatıldı.

tugva-2.jpeg

Yapılan tanıtımın ardından öğrencilere ekmek arası sucuk ve köfte ikram edilerek samimi bir sohbet ortamı oluşturuldu. Etkinlik, gençlerin sorularının cevaplanması ve gelecekteki iş birlikleri için fikir alışverişiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.